جدیرترین اخبار :
  • همه موظف به ارائه خدمات به سرمایه گذاران هستیم مناطق آزاد جای جذب سرمایه و بویژه جذب سرمایه گذاری خارجی است
  • تمدن سازی و آبادانی سواحل مَکُران در دستور کار است
  • توسط معاون اول رییس جمهور؛ تصویب‌نامه مجوز ورود خودروهای نو به مناطق آزاد ابلاغ شد
  • گزارش اقدامات مناطق آزاد در توسعه اقتصاد دریا محور
  • بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به همراه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه از چهارمین نمایشگاه دستاوردهای وقف

سفر معاون اقتصادی رئیس جمهور به همراه مشاور رئیس جمهور به پایتخت دریایی ایران

اقتصادی | تاریخ خبر : 0/09/25 | تعداد بازید :1206
معاون اقتصادی رییس جمهور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد کشور به منظور بازدید و بررسی ظرفیت‌های اقتصادی حوزه سواحل مکُران از طریق فرودگاه کُنارک وارد چابهار پایتخت دریایی ایران شدند.
"محسن رضایی معاون اقتصادی رییس جمهور" و "سعید محمد مشاور رییس جمهور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد" روز پنجشنبه با استقبال حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان، عبدالرحیم کُردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، معاونان استاندار، فرمانداران و جمعی از مدیران، نخبگان و معتمدان وارد شهرستان چابهار شد.
 
این سفر با هدف بررسی ظرفیت‌های سواحل مکُران خصوصا چابهار و همچنین ارزیابی ظرفیت‌های شیلاتی بر پایه اقتصاد دریامحور در دستور کار قرار گرفته است.
می‌توان گفت، بازدید از مجموعه‌های فولاد، پتروشیمی و تولیدی‌هایی که براساس مزیت سواحل مکُران در منطقه آزاد چابهار ایجاد شده ازجمله اهداف این سفر باشد.
درمجموع و براساس آخرین اطلاعات، بازدید از مجمتع فولاد مکُران، مجتمع پتروشیمی، چند واحد تولیدی و اقتصادی، اسکله بندر شهید بهشتی چابهار، حاشیه‌نشینی و بیمارستان چابهار، اسکله صیادی بریس و مجموعه پرورش میگوی گواتر شهرستان دشتیاری ازجمله برنامه‌های معاون اقتصادی و مشاور رییس جمهور در سفر به چابهار و شهرستان‌های حوزه سواحل مکُران است.
معاون اقتصادی رییس جمهور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد همچنین در نشست کارگروه اقتصادی منطقه آزاد چابهار شرکت خواهد کرد.
چابهار که عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران را هم یدک می‌کشد و به آب‌های آزاد بین‌المللی هم متصل است طی چند سال اخیر به دیاری ارزشمند برای ایران و سایر کشورهای منطقه تبدیل شده است چراکه با موقعیت جغرافیایی خود می‌تواند برخی کشورهای همسایه و محصور در خشکی را از طریق دریا به دیگر نقاط دنیا ارتباط دهد. «این ارتباط، از طریق شبکه لجستیکی به صورت زمینی و ترانزیت و خطوط ریلی، دریایی، هوایی و دریایی برقرار می‌شود».

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل